Страницата за сравнение на цените на Pazaruvaj.com продължава с ново лице

2023. October 30.

Дизайнът на Pazaruvaj.com също се променя в духа на обединяването на платформите, принадлежащи към групата компании, както и задоволяване на нови и по-нови потребителски нужди.

Heureka Group присъства в 9 държави, а през последните години нейните различни платформи, включително Pazaruvaj.com, се превърнаха във водещи играчи в европейския сектор за електронна търговия. Амбицията на групата компании е да засили още повече присъствието си и да го разшири в региона. Различните марки, опериращи на деветте пазара, имат уникален стил, комуникация и идентичност, но това носи и предизвикателства по време на ежедневните операции. Гладката работа е особено важна за компания, чиято цел е не само да отстои, но и да се развива на международната сцена. Heureka Group също изпита от страна на потребителите, че е важно не само да се обединят различните марки, но и да се актуализират, за да отговарят на различните потребителски групи и следващото поколение клиенти.

Така Heureka Group излезе с чисто нов, смел визуален стил и комуникация. Той очаква подновяването да засили международните си позиции, както и да привлече нови потенциални клиенти, като същевременно работата ще стане още по-ефективна и гладка от оперативна страна. И това е само първата стъпка към бъдеща, по-дълбока консолидация. Логотата, дизайнът и новият стил следват обща, модерна линия, гарантираща ясен, чист външен вид и комуникация. Етикетът, който допълва предишното лого на Pazaruvaj.com, е заменен от удивителен знак, символизиращ положителното усещане, което изпитваме, когато най-накрая намерим желания продукт, а с него и перфектната оферта, след много сърфиране. Поради значимостта на промяната, след добре обмислен, сложен процес Heureka Group избра чешките агенции Planetary и Studio Marvil да извършат творческата работа, тъй като техните отлични идеи се вписват идеално в концепциите на компанията.

„Тези иновации са само първите стъпки в обединяването на голям пазар, който засяга всичките девет пазара“, каза András Szták, управляващ директор на Árukereső.hu. „Като част от Heureka Group, ние очакваме с нетърпение вълнуващи промени, чийто фокус е потребителското изживяване. Нашата цел е не само да помогнем с избора, но и да го направим обмислен, лесен и, разбира се, идеален за всеки.”

В днешно време интернет предлага безумно много опции и отстъпки, което прави онлайн пазаруването наистина сложна задача. Проучванията на Pazaruvaj.com доказват, че чувството на неудовлетвореност поради „объркването на изобилието“ е една от основните трудности в процеса на онлайн пазаруване. Целта е да улесним всички. С помощта на реални потребителски отзиви и оферти от надеждни уеб магазини на платформите, клиентите могат да получат по-изчерпателна представа за множеството оферти. Pazaruvaj.com и Heureka Group помагат с това, което е най-голямото предизвикателство за тях.

Тази по-рационализирана нова посока обслужва и интересите на партньорите, тъй като потребителите вече ще могат да намират продукти с най-добра цена и качество още по-лесно и по-ефективно. Благодарение на модерния стил и визуални елементи, те могат да публикуват още по-атрактивни оферти при това, че екипите на Pazaruvaj.com и Heureka Group имат предвид развитието по време на сътрудничеството, независимо дали става въпрос за фина настройка на съществуващи услуги или напълно нови възможности.