Помогнете на желаещите да Ви намерят лично в магазина!

2010. May 5.

Известно е, че голяма част от пазаруващите по интернет обичат да се подсигурят, и преди избора се интересуват дали даден магазин има адрес за купувачи и други контактни данни, за да имат как да се свържат при нужда – примерно за оглед или лично получаване. Макар че броят на пазаруващите онлайн постоянно се увеличава, не е за пренебрегване групата от купувачи, които желаят да се убедят лично в качествата на продуктите преди покупка. Вече поръчалите също имат интерес от това, ако искат да си спестят допълнителното време и разходите за куриер.

За да улесним допълнително посетителите на сайта ни, добавихме нова разработка, с която нашите партньори лесно могат да публикуват и адресите на магазините, където стоките им могат да се видят и закупуват лично.

При влизане на партньорния си профил при нас ще намерите нова опция, където можете да отбележите, поддържате ли също традиционен магазин. Ако имате само електронен магазин, и нямате адрес, където клиентите могат да отидат лично, просто пропуснете – отговорете с “Не”.

Партньорите, които имат един или повече традиционни магазина, след потвърждението могат да впишат нужните контактни данни в предвидената бланка – адрес, телефон, имейл. Освен това, даваме възможността за добавяне на още полета с информация – относно получаване на поръчката, начин на поръчване, начин на плащане тн.

Тази допълнителна бланка за контактни данни откривате в меню “Настройки на показване”.

Така вече фирмите с верига от магазини могат да отбележат всеки свой магазин поотделно, и с това да улеснят клиентите си, за да не се налага примерно купувач от провинцията да поръчва от София, ако може да поръча от регионално фирмено представителство и да я получи по-бързо оттам. При всяка от офертите на магазина Ви поотделно и подчертано публикуваме местата, откъдето купувачите могат да се снабдят с търсената стока, както и колко далече се намира най-евтиния магазин в сравнение с местоживеенето на клиента.

Надяваме се това практично допълнение да бъде от полза за партньорите ни, и новата информация да подсили доверието на посетителите към онлайн пазаруването.на доверието към онлайн пазаруването.