iPhone приложение с баркод четец

2010. May 13.

Представете си следното: излезли сте на пазар и тъкмо нещо ви е харесало много. На пръв поглед даже и цената изглежда нормално, но естествено няма как да знаете, дали няма да видите по-късно същата стока на по-ниска цена. Как да избегнем колебанието, се запитахме в pazaruvaj.com, и намерихме отговора за вас!

Вече няма да ви се налага да записвате типа на желания продукт или параметрите на модела, за да можете едва в къщи пред компютъра да ги сравните с предлаганите оферти от онлайн магазините. Сега можете да получите и сравните данните и цените просто като ползвате безплатната програма с баркод четец, разработена за iPhone от pazaruvaj.com.

С помощта на това практично приложение, стига само да задържите смартфона си пред баркод на даден продукт, и с това отприщвате поток от информация: получавате пълното описание и параметрите, виждате онлайн магазините и предлаганите от тях цени, и като сравните офертите им, лесно можете да се ориентирате дали си струва да купите, или е по-добре да потърсите другаде.

Програмата е съвместима и с iPod. Към момента базата с данни съдържа повече от 15000 баркода на продукти и бързо се разширява.

Така няма повече да се двоумите, дали да си струва да купите желаната цифрова видеокамера сега, вместо да изхарчите парите примерно за някой скъп концерт, докато чакате да паднат цените на новата техника.

Новото приложение не включва всички функции на интелигентната платформа pazaruvaj.com, а се стреми бързо и с един бутон да предложи цените за въпросната стока, без да трябва да набирате името с клавиатура.

Ако все още не сте си купили iPhone, не забравяйте, че pazaruvaj.com има и мобилна версия (http//m.pazaruvaj.com/) достъпна и за останалите WAP телефони, с която можете нонстоп да проверявате цените и магазините онлайн, които предлага прегледният ни каталог!