Игра Чакаме Коледа привърши, но следват новите игри!

2010. November 3.

От екипа на Пазарувай благодарим на всички, които взеха участие в играта Чакаме Коледа!

Изтеглихме вече печелившия, и симпатичният цифров фотоапарат вече пътува към Димитър Димитров от гр. Стара Загора. Да му е честито, както и като подарък с малко закъснение за именния му ден!

След края на тази игра обаче стартирахме две нови, и очакваме всички желаещи да спечелят награди. Първата – един хубав комплект за покер – ще бъде за един от попълнилите нашият въпросник относно коледните покупки. В проучването

КОЛЕДНА ПОДГОТОВКА

можете да участвате, като попълните въпросника тук: http://www.pazaruvaj.com/static/koleden_test.html Това обаче не е всичко – вече пуснахме и забавната

ИГРА ВЪВ FACEBOOK

Следващите подаръци – два ваучера на стойност 150 Лв – ще отидат при двамата участници, събрали най-много гласове във Facebook за своето желание за подарък от Pazaruvaj.com. Един печеливш ще бъдат изтеглен от пратилите желания до Дядо Коледа, и още един от онези, предпочели да си пожелаят нещо от Снежанка. И в двата случая, тегленето ще е измежду десетимата събрали най-много гласове за своето желание. Желанията могат да се адресират до Дядо Коледа или неговата помощничка Снежанка, понеже вече и те си имат свои профили там 😉 За да бъде валидно желанието, трябва следното:

1. да изберете и поставите линка на желания продукт от Pazaruvaj.com (Примерно този: http://www.pazaruvaj.com/velosipedi-c104/cross/velosiped-cross-t-rex-p37230470/),

2. да качите и снимката на този продукт, пак там (първо записвате снимката от pazaruvaj.com на компютъра, а след това я избирате и качвате)

Струва си след това да съобщите на вашите познати да гласуват за вашето желание във Facebook, за да получите повече гласове.

Ако имате и специални пожелания или коментари, също ще се радваме да ги видим, а вероятно и вашите приятели и познати в мрежата също биха участвали и биха дали още няколко ценни гласа – нищо повече не е нужно! Побързайте – тегленето на печелившите е на 20 Ноември!

Пожелаваме ви успех в новите игри, а който вече се замисля над коледните подаръци, може да поразгледа и нашата специална коледна страница тук!