Великденски подарък от Pazaruvaj: Внимание, Android фенове!

2013. May 6.

Вече е факт дългоочакваното приложение за ползващите Андроид система смартфони. И разбира се, отново е безплатно! За потребителите това означава, да имат подръка лесен достъп до целия асортимент, публикуван в Pazaruvaj – накратко, цялата база с цени, мнения и снимки, както и отличените коректни магазини. В добавка, функцията баркод-скенер премахва необходимостта да записвате поотделно търсените модели – можете просто да заснемете баркода на кутията с продукта, и веднага да сравните данните, достъпните цени и магазини.

Опитайте също и търсене по гласово подадена ключова фраза, след като от началния екран изберете микрофона от кутията за търсене 🙂 Пълно описание на приложението разгледайте тук.

Както и останалият официално одобрен Android софтуер, Pazaruvaj приложението можете да свалите директно от сайта Google Play.

След като изтеглите програмата, не забравяйте да оставите коментар – това ще ни помогне много при планиране на бъдещи подобрения!

Ако все още нямате смартфон, можете да ползвате мобилната версия http://m.pazaruvaj.com/, след като въведете името на търсения продукт ръчно.