Промоции и изненади през лятото – защо не?

2013. June 20.

На нашите рекламиращи партньори е известно, че наскоро въведеният Премиум пакет с услуги за партньори вече предлага нова екстра – Маркетингов текст – уточнение, добавяно към всеки продукт. Любимият на много онлайн магазинери промо текст съобщава актуалните условия за пазаруване, текущи кампании и намаления, специални промоции и др, които индивидуализират услугите на магазина спрямо конкуренцията. Ползвайки този инструмент, лесно можете да максимализирате популярността на специфичните детайли, характеризиращи дейността Ви, и така да повишите интереса на купувачите към Вашите оферти. Ето вижте пример, как се показва този допълнителен текст:

В този пример виждате също и информацията за ориентиране на купувачите, дали избрания продукт се предлага от български или от чуждестранен магазин. Уведомлението за офис регистриран в чужбина също посочва практически съвети за какво да внимават тези, които предпочетат второто.

За да ползвате новата опция е необходим абонамент за някой от вариантите на Премиум пакета с услуги – включващи сред останалото и многократно опресняване на цените за даден ден, справки за най-търсените продукти в дадена категори, справка с най-ниските цени за продуктите, както и възможност за миникредитиране при нужда.

Желаем успехи на всички партньори на Pazaruvaj – пазарния лидер за сравнение на цени онлайн.