Пролетно прераждане на Android приложението Pazaruvaj

2014. March 12.

Пролетното настроение в Pazaruvaj вече настъпи! Довършихме новия дизайн и подобрихме функционалността на приложението за Android. С него освен търсене на продукти по зададено име или категория, лесно можете да проверите избраната стока само чрез заснемане на баркода. Когато имаме вече такъв продукт листнат в Pazaruvaj, след сканирането веднага ще излязат цените и предлагащите ги магазини, за да имате представа в какви граници варира допустимата цена в момента.

Не пропускайте допълнителния шанс да се информирате – тези няколко секунди за проверка могат да Ви спестят много! Освен това, прегледните описания към всеки продукт помагат да разсеете всички съмнения, че именно този продукт гледате който ви е наистина нужен.

Сред новостите ще намерите изчерпателен списък за сортиране по търсени опции, по цена, даже и дали можете да поръчате и да вземете лично! Историята запомня всички прегледани продукти, и дори можете да си правите собствена листа с любими, за да продължите сравнението без губене на време следващия път.

<p”>Изтеглете приложението сега от Google Play!
Ако вече ползвате предишната версия, ще получите автоматична покана да си свалите последната.