Пазаруване на още по-високо ниво! Очаква те новият Pazaruvaj

2023. May 22.

С цел по-добро потребителско изживяване въведохме промени по дизайна на Pazaruvaj.com. Несъмнено вече сте забелязали новата цветова гама, но има и още много други неща.

Ще Ви представим тези вълнуващи новости, и се надяваме новият дизайн да Ви допадне също както и досегашния. След една забавна разходка заедно на сайта вярваме, че после ще намерите още по-лесно идеалните оферти на Pazaruvaj!

Готови ли сте? Да започваме!

Кое е новото и кое е променено?

  • Чисто нов, съвременен дизайн
  • Представя прегледно подредени сезонни предложения
  • Акцентира повече топ продукти
  • Промо банерите се отличават по-добре на новите позиции

Търсите примерно телефон с превъзходна камера? Бързата връзка Ви отвежда директно до продуктовото описание. Очаквайте скоро още подобрения по тази опция! Не след дълго, ще можете да ползвате и функцията “Известие за намаления”, за да сте в течение, когато цената пада!

Сортирайте с удобните филтри, докато търсите продукта според Вашите специфични нужди, и когато откриете идеално пасващия, вижте продуктовата страница за още куп подробности, като описание, параметри, потребителски мнения или примерно опция за безплатна доставка. Радвайте се на опростен, персонализиран процес за пазаруване при нас!

Свежа нова визия

Опитайте кокетния нов дизайн, който облекчава навигацията на сайта. Чрез подобрените алгоритми достигате до желаните продукти неусетно.

Сега можете да се насладите на интуитивната, хващаща окото визия, докато разузнавате вълнуващите подобрения.

Изборът на идеалната оферта става още по-лесно

Коментари: Прочетете мненията на останалите за последно коментираните три продукта. Проверете дали ги препоръчват.

Обогатени продуктови описания: Проучете параметрите на продуктите с повече снимки и подсекции, без да излизате от Pazaruvaj. Разгледайте ги от повече ъгли и перспективи!

Сортиране на мнения: Искате още напътствия? Сортирайте мненията, за да откриете допълнителни насоки за да вземете правилното решение.

А относно правенето на поръчка накрая?

Нямате грижи, подобрихме и това, следвайки при това свежия, съвременен подход в дизайна.

Кое запазихме от досегашното?

Филтрите и сортирането на асортимента, промо емблемите, снимките, имената, оценките и мненията, описанията, цените, офертите, сравнените магазини, съветите за покупка. В добавка, сортиране при мненията и промоция на свързани категории.

Съвети и напътствия за пазаруване

Познато ли Ви е чувството, когато бойлерът купен преди 10 години започне да издъхва, и е време да го сменяте? Объркана ситуация, и не знаете откъде да започнете… И тук Pazaruvaj идва на помощ!

Напътствията за пазаруване като това за LED телевизори ще Ви насочат, как да изберете и купите перфектния модел!

Търсене на стоки:

Отсега вече ще Ви напомняме за предишно търсените стоки, понеже включихме история на потребителското търсене, и така лесно ще намирате, какво сте разглеждали последно.

Нашата търсачка ще подсказва също и за свързани с Вашите търсения стоки, и вече можете да търсите също и продуктови марки.

Вярваме, че с тези иновации ще Ви улесним при откриване на желаните продукти в Pazaruvaj. Чувствайте се уверени, когато търсите нов телевизор, впечатляващ смарт часовник или ново канапе!

Надяваме се също, че ще оцените нашите съвети за покупка, помагащи с полезни идеи при избора.

Какво още се очаква?

Новата страница е само началото. Занапред ще отдаваме необходимото внимание на Вашите очаквания, за да предоставим най-доброто изживяване при пазаруване. Ето още някои новости, планирани за разработка в най-кратки срокове:

  • Вдъхновяващо съдържание: Търсите вдъхновение за лятото, идея за подарък на любим човек, план за ваканция сред природата, кулинарно предизвикателство или просто въодушевяващо четиво за отдих?

    Посетете Pazaruvaj и се вдъхновете! На тези страници сме събрали всички съвети относно най-търсените стоки, за да Ви улесним допълнително. С това, вече не само ще можете да сравнявате и да пазарувате на нашия сайт, но също и ще намирате занимателни статии просто за развлечение.
  • Въпроси към магазините: Понякога снимките, коментарите, описанията и детайлите може да пропускат важна информация, която е решаваща за Вас във връзка с дадения продукт.

    Няма проблем, задайте въпрос към магазина, даващ оферта за продукта, или просто разгледайте вече събраните отговори – може би там вече са споменали и това.

    За да Ви дадат пълна картина, вече магазините могат да прикачат снимки към отговорите си. Освен това, вече можете да оценявате въпросите на други потребители и да сигнализирате, ако забележите нередност сред тях.
  • Сравнение на любими продукти: Трябва Ви нова пералня? За в бъдеще, имате опцията да сравните и запазвате Вашите предпочитани стоки, за да можете лесно да се върнете към тях по-късно, когато сте готови да вземете решение.

    Знаем че изборът може да е труден, но няма проблеми

Pazaruvaj е тук, за да Ви съдейства за това!